(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO SMO PREVARILI ZORICU MARKOVIĆ ZA 1.APRIL, NJENA REAKCIJA JE POTPUNI HIT: Zoka je psovala za sve PARE, a sve zbog Vesne Zmijanac!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

01.04.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je 1. april dan rezervisan za isključivo za fore i smeh, ekipa Srpskog Telegrafa htela je da se našali sa poznatim ličnostima!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, ST/nemanja pančić
Tekst potpisa

Tokom jučerašnjeg dana zvali smo pevače, glumce, političare i spprtiste kako bismo im saopštili lažne i pomalo šokantne vesti, a njihove reakcije su više nego burne. Neke smo šokirali, neke primorali da angažuju advokate, neki su nam pretili tužbama jedna od njih je pevačica Zorica Marković.

Naime, sa Zoricom smo imali šalu da je Vesna Zmijanac izjavila da joj ona duguje pare, te ako joj ne vrati da će otkriti sve njene jeb*ače od Ibarske do sad.

Vesni pozlilo, Zorica zvala advokata

Ovako je reagovala Zorica Marković kada je videla šta je sve navodno rekla Vesna Zmijanac o njoj.

Ovo je strašno, ovo je laž neviđena. Vesna nikada ne bi rekla takvu laž. Na magistrali nisam pevala nikada u životu, samo sam dva puta ušla u kafanu - rekla je pevačica i prekinula vezu, pa nas je ljutiti pozvala posle pet minuta:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Marković

- Poslala sam sve advokatu. Na*ebaće i tvoj urednik i zamenik i svi, zajedno s Vesnom u paketu moraće sve to da dokažu. Poslala sam joj naslovnu i sada ću da vidim šta će da mi kaže, čekam njen odgovor. Ako oni to pucaju na naslovnu stranu, gotovo je. Ja se ne stidim bilo šta da kažem, koji je tebi ku*ac, ovo nije istina. Pod broj jedan, nikada mi žena nije pozajmila hiljadu dinara. Drugo, nikada u životu nisam pevala na Ibarskoj, ona je pevala. Više mi je pun kurac da pričaju da dugujem. Ako nije ona to rekla, onda ćemo obe da vas tužimo. Reci toj majmunici da ne objavljuje ovo, inače ću ja da reagujem na moj način i neće joj biti dobro.

Kada smo Zorici reklli da je u pitanju prvoaprilska šala bila je šokirana:

Da li si ti normalan, pa šta me je*eš. Jao, ovo ti neću zaboraviti. Pa je*aću vam mater, nikd me niko nije preje*ao ovako kao vi. Slušaj katastrofa zanemela sam. Zove me Vesna, čekaj, je*em vam seme krvavo u pi*ku.

Foto: Srpski telegraf
Lažna naslovna strana Srpskog Telegrafa koju smo slali Zorici

 

Nakon što se čula sa Vesnom, opet nas je pozvala:

- Vesna je mogla da se šlogira, počela je da mi se kune, da muca jedva sam je smirila. Posle smo obe počele da se smejemo. Nikada nismo ovako nešto doživale - rekla je Zorica Marković kroz osmeh.

Detaljnije poslušajte u video-prilogu.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading