(FOTO) UŽASNA VEST POTRESLA FUDBALSKI SVET: Mladi fudbaler preminuo USRED MEČA, nije mu bilo spasa!

Autor:

Sport

05.04.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz Rusije! Mladi fudbaler Nikita Sidorov (18) je na stadionu Torpeda u Orehovo-Zuevu nedaleko od Moskve umro pošto je na terenu proveo samo pet minuta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama, razlog smrti je oštećenje na mozgu, odnosno tzv. cerebralna aneurizma. Međutim, još se čekaju rezultati obdukcije kako bi se potvrdilo što je zapravo dovelo do tragedije. Ruski Fudbalski savez, kao i sam klub, izrazili su saučešće porodici i prijateljima preminulog.

- Doktori i hitna stigli su vrlo brzo. Borili su se za njegov život sat i po, ali nažalost, izgubili smo ga. On je bio najzdraviji od svih- rekao je Mihail Puzanov, direktor najstarijeg još uvek aktivnog kluba u Rusiji.

 

 

Nikita je 2015. počeo da igra u Znamija Trudi iz koje je prešao u SS Spartak-Orehovo za koji je igrao od 2016. do 2018. godine. 2019. se vratio u Znamija Trudu, da bi do smrti igrao za pomenuti klub u ruskoj B ligi.

Podsetimo, prošle godine je mladi fudbaler Inokenti Samohvalov (22) na treningu u Rusiji izgubio svest i umro, tako da ovo nije izolovan slučaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading