VODITELJKA SE VRAĆA NA SCENU: Dajana Paunović otkrila kakva će biti njena emisija!

Autor:

Zabava

03.04.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka Dajana Paunović rešila je da se vrati na televiziju, a otkrila je sada i kakvu emisiju će voditi.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Voditeljka Dajana Paunović vraća se na male ekrane...

Dajana Paunović, poznata voditeljka, povukla se sredinom februara sa "TV Pink".

Tom prilikom ona je rekla:

- U želji da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođena u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović. -Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje, na prvom mestu Željku i Milici Mitrović, svim gostima koji su se rado odazivali pozivu da budu deo mojih emisija i, posebno, vernoj publici, zahvaljujući kojoj smo uvek bili u samom vrhu po gledanosti. Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu.

RepublikaFoto: instagram.com/dajana.paunovic
Njena emisija će biti autorskog i informativnog tipa...

Sada nepunih dva meseca kasnije, voditeljka je objavila u magazinu "Svet", da se vraća na male ekrane.

- Ima dosta ponuda, ali neću naprečac da donosim doluke. Moja emisija će biti autorska, informativnog tipa, ali gde i kada, još uvek ne znam - zaključila je Dajana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading