DAJANA PAUNOVIĆ JE PRIMER DA ŽENA MOŽE SVE: Uspešna, lepa, zavodljiva i posvećena majka, ona je dama kojoj svi zavide!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.03.2021

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana Paunović je uspešna i ostvarena mlada žena koja je s godinama postala uzor mnogim damama.

RepublikaFoto: Printscreen
Dajana Paunović

Dajana Paunović prvo je karijeru počela kao pevačica, potom nastavila kao voditelja. Upravo ovaj poziv  joj je donelo veliku popularnost i kredibilitet kod publike.

Godinama je bila jedno od omiljenih lica. Žene je obožavaju jer je pokazala da može biti i samohrana majka, da nakon razvoda ne mora sa bivšim mužem da razmenjuje skandalozne reči i uvrede, ali i da uvek može da izgleda atraktivno i bez previše provokacije.

Dajana je negovanam uvek nasmejana i raspoložena. Nije zabeležila nijedan skandal u karijeri iako je bila pod lupom medija nakon razvoda sa Žikom Jakšićem.

Njih dvoje možda nisu uspeli kao bračni partneri, ali su svakako uspeli u tome da daju primer drugima kako se dostojanstveno prolazi kroz brakorazvodni proces.

Foto: e-stock/S.Kostić
Dajana Paunović

Mnoge dame joj zadvide na tome kako uspeva da uskladi i majčinstvo, karijeru ali i brigu o sebi. To je danas zaista teško.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading