DONELA RADIKALNU ODLUKU: Tamara zauvek napustila RTS!

Autor: Republika

Zabava

23.02.2021

15:36

Voditeljka Tamara Grujić sinonim je za kulturu i humanost današnjice zbog emisije "S Tamarom u akciji" kroz koju je pomogla brojne porodice i obezbedila im krov nad glavom.

youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Tamara Grujić

Međutim, tome je izgleda došao kraj jer je Tamara odlučila da okonča angažman na Radio Televiziji Srbije. Ali se ipak ne oprašta od televizije s obzirom na to da je napravila saradnju sa Prvom televizijom. 

Kako prenose mediji, Grujićeva je ovu odluku o napuštanju RTS-a donela iz komercajalnih razloga, a transfer u drugu medijsku kuću trebalo bi da se dogodi krajem sezone. Tamara je, navodno, 11. januara otišla kod direktora Dragana Bujoševića kako bi ga obavestila o poslovnim planovima, te da emisiju prenosi na TV Prva. Glavni razlog su sponzori, jer Javni servis u sat vremena programa može da ima šest minuta reklama, dok je na komercijalnim televizijama u istom terminu dozvoljeno duplo više, prenosi Informer.

Voditeljka na pozive i poruke nije odgovarala, a izvor sa RTS je rekao da Tamara angažman desete sezone u ovoj medijskoj kući završava početkom februara.

youtube.com/ Akademija umetnosti
Uskoro na drugoj televiziji... Tamara

Poslednja epizoda ove, desete sezone serijala „Tamarom u akciji”, je na programu RTS1 u petak, 5. februara – rekli su za 24sedam.

Deseta polusezona se završava 5. februara. Prvi ugovor sa produkcijom Triangl je RTS zaključio februara 2016. godine i otad se serijal „S Tamarom u akciji” emituje na RTS – objasnila je za 24sedam Tanja Šikić, sa RTS.

 

Komentari (2)

Loading
Keti

24.02.2021 06:43

Koja smaračica! Patetična preko granice svakog ukusa. Preglumljuje i deluje fejk, prenaporna, previše napadna invadentna, nije spontana i zato mi je uvek bila i ostala veoma iritantna.