RODITELJI SU MI ZABRANILI DA IH SPOMINJEM: Jovana Jeremić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI otkriva zbog čega misli da je LOŠA MAJKA!

Autor:

Zabava

19.02.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popualarnost ne donosi uvek samo sreću, ni novac, nekada čak sa sobom nosi i mnogo problema i voditeljka Jovana Jeremić, o kojoj mediji bruje, otkriva šta je njoj oduzeo ovaj trenutak slave, a šta je dobila.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Nisu svi srećni zbog njene popularnosti... Jovana Jeremić

U ekskluzivnoj ispovesti za Republika.rs, Jovana nam je otkrila kakav odnos ima sa svojom jedinicom Leom, ali se i požalila da smatra da nije dovoljno dobra majka:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tvrdi da ćerka liči na oca... Jovana i Vojislav

- Moja ćerka je hiperinteligentna, i to nije sada da ja pričam kao majka koja voli svoje dete. Mnogo je, starmala i mudra je. Ne voli toliko mnogo da priča, to me iznenađuje. Ali mnogo bolje shvata neke stvari nego što to hoće da kaže. Ona više voli da pokaže, nego što voli da kaže. Oduševljava me kako se ponaša u nekim situacijama, koliko je zapravo ona blagorodna i koliko je mila - iskrena je Jeremićka koja tvrdi da Lea više liči na oca, Jovaninog supruga Vojislava Miloševića:

Meni svi kažu da liči na mene, a ja mislim da liči na mog supruga. Ja ipak mislim da je pomešana. I to bi bilo najbolje, da je uzela i od njega i od mene.

Ipak, iako Lea fizički ne liči na nju, Jovana kaže da sa ćerkom ima divan odnos i da je devojčica voli uprkos činjenici da nije u svakom trenutku s njom zbog posla kojim se bavi:

Kada bi znala koliko to dete mene voli. Ja sam u nekoliko intervjua rekla da nisam dovoljno dobra majka da zaslužim tu ljubav koliko mene moje dete voli. Taj odnos koji Lea i ja imamo od prvog mometa kada je izvađena iz mog stomaka carskim rezom i kada su je prislonili na moje grudi, ja tebi ne mogu da objasnim. Ona je prestala da plače. Ja se sećam tog momenta kada sam se porodila. Ona je odmah pristala i na dojenje. Moje dete je meni pomoglo, s obzirom da smo jedno vreme bile same, da sam ja nju jedno vreme sama gajila. Prvih šest meseci u Beogradu bile smo same, a ona mi je pomogla da sve to same prebrodimo i da se vrlo brzo vratim na posao. Meni je moja Lea pomogla da budem ovo što sam ja danas. Da ona nije bila tako dobro dete, ja nikada ne bih mogla tako brzo da se vratim na televizijske ekrane - tvrdi Jovana na koju su ponosni i njeni roditelji, ali im se ipak ne dopada tolika doza popularnosti.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Roditelji su ponosni na nju...

Na pitanje kako njeni roditelji prihvataju činjenicu da je ona javna ličnost, Jeremićka priznaje:

- Nemaš pojma šta mi kažu. Moja mama i tata kažu: "Samo nas ne spominji nikada u novinama." Oni su operisani od toga. Oni to ne podnose. Ja imam roditelje koji ne podnose što im je ćerka javna ličnost. Ali me baš podržavaju i ponose se, stvarno se ponose - kaže voditeljka koja je rodom iz Ljiga u kom je kao devojčica bila veoma loše prihvaćena. Međutim, situacija je danas drugačija i njeni sugrađani joj se rado obraćaju za pomoć:

Sada preko moje mame i preko mog tate pokušavaju da utiču na mene:"Kaži jovani ovo, kaži Jovani ono. Pitaj Jovanu je l može broj od ovog doktora, a kaži Jovani da dovede tog i tog u jutarnji." I drago mi je zbog toga jer sam se mnogo borila da uspem časno.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Sada je u Ljigu vole...

Voditeljka koja je mnogo govorila o vršnjačkom zlostavljanju kada je bila devojčica i trenucima kada je u osnovnoj i srednjoj školi imala probleme, tvrdila je da je to na nju ostavilo posledice. U nekoliko navrata spomenula je i da zbog toga, kao i zbog velikog stresa koji ima na poslu kao urednik i voditelj, planira posetu psihijatru. Sada otkriva da li se obratila stručnom licu:

Nisam, planirala sam jer sam pod velikim stresom i odgovaram za sve što izađe iz ove prostorije. Ali pre odlaska kod psihijatra našla sam jedan mnogo dobar hobi - pucanje. Volim da pucam i to mi je ozbiljna strast.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Ne mora kod psihijatra, pucanjam je rešila sve...

Osim činjenice da se bavi ozbiljnim poslom kao voditelj emisije "Vikend jutro" na televiziji "Happy", ona ne krije da voli i da se zabavi. Kako kaže, zabavlja je igranje i postavljanje klipova na društvene mreže, i otkriva da li je pogađa to što je mnogi prozivaju:

Ne pogađa me, svako ima pravo na svoje mišljenje i na sopstveni kompleks. Meni je to razonoda, meni je to duhovitost, i to što radi Palma i to što radi Dajković Vladislav iz Crne Gore, i to što radi Bogoljub Karić... I predsednik Srbije je vrlo aktivan na Instagramu. Mnogo je veći blam biti elitna prostitutka i biti lopov, i biti hohštapler, nego snimiti jedan video u kom igraš uz „La bomba“- smatra Jovana koju zabavljaju i komentari na njenu priču o tome kako je izgubila nevinost, kao i da je sa svojim prvim momkom ostala u odličnim odnosima:

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Šali se na svoj račun

Pa on i ja smo super. To mi je drug sa fakulteta, pre svega prvo bio, pa onda i momak. A najjači mi je komentar sa interneta:"Bilo je krvi više nego na Kosovskom boju“.  Ja sam se smejala toj šali na moj račun. Ali da se uozbiljimo, ponosna sam što se to desilo kada sam imala 22 godine i što sam živela jednim pristojnim i časnim životom - zaključila je Jovana Jeremić za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kimi

20.02.2021 10:31

Aman...svaki dan o ovoj, sta vam je ljudi??? Cemu tolika zasluga? Ko je ona bre? Deca je gledaju...ne pravite nam to od nacije, dovoljni su parovi i farme. Stop nasilju nad mozgovima!!!