(VIDEO) JOVANA JEREMIĆ ZAPEVALA CECIN HIT, pa otkrila: Protestvovala sam kada su je HAPSILI!

Autor:

Zabava

16.02.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je doživela ogromnu popularnost zahvaljujući video-klipu u kom se vidi kako igra uz pesmu "La bomba" Jelene Karleuše, a za Republika.rs otkrila je u kakvim je odnosima sa ovom pevačicom kao i da li je više njen fan ili je veća obožavateljka Svetlane Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Imala je veliku podršku Karleušine pokojne majke... Jovana Jeremić

Jeremićka je priznala koliko joj je pomogao snimak u kom se vidi kako igra i odakle potiče njena simpatija prema Karleuši?

- Taj snimak je eksplodirao. Jelena i ja smo se dopisivale na instagramu nakon tog videa i ona zna da je ja baš podržavam. I ona podržava mene. To je nasleđena tradicija s obzirom na to da je Divna Karleuša mene podržavala u momentima kada je meni bilo teško i kada su svi sumnjali. Dok ok sam ja radila rijaliti svi su me pitali šta će to meni kao fakultetski obrazovanoj? Ona je odlično kapirala da je to bio samo put i da je to bio moj put. Ja drugi nisam imala, jer ja nisam imala ničija leđa i svoj medijski kapital stvarala sam svojim radom. Ponosna sam na to - otkrila je Jovana povezanost sa Divnom Karleušom, a potom priznala na koji način joj je nekadašnja voditeljka pomogla:

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Jelena i Divna Karleuša

- Meni je Divna pomogla u tom nekom psihološkom smislu kada mi je stvarno bilo najteže, ja njoj to nikada neću zaboraviti. A  naravno samim tim ni Jeleni, jer ona sve što radi ne radi iz zle namere. Njen princip je princip dobra. I ja zato uvek branim Jelenu šta god da uradi, a posebno kada greši. Ja ću je uvek braniti jer ona je uvek lupala glavom, a sve zato što je dobra. Pokvaren ne može da iskliza. Pokvaren je pokvaren i uvek gleda samo sebe. Uvek nagrabusi dobar.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Ima obrazloženje za sve... Jovana Jeremić
RepublikaFoto: Printscreen
Svetlana Ceca Ražnatović

A s obzirom na to da je veoma bliska sa Jelenom, Jovanu smo pitali da li to znači da je je više tim Jeca, nego tim Ceca?

Šta je popularna voditeljka odgovorila pogledajte u videu ispod:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading