(FOTO) RAZNEŽILA PRATIOCE! Ceca čuva Željka, DAN ZALJUBLJENIH PROVODI KOD KUĆE!

Autor:

Zabava

14.02.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživaju!

RepublikaFoto: Instgram.com/raznatovicanastasija
Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o najzanimljivijim događajima iz svog života. Njen današnji stori izazvao je veliku pažnju. 

Naime, pevačica je objavila snimak na kojem se vidi kako se njen unuk Željko igra u dupku. Ono što je mnogima privuklo pažnju jesu baloni u obliku srca koji se vide na snimku. Na njima piše "Srećan dan zaljubljenih". Imajući u vidu da da je pevačica srećno zaljubljena, nije ni čudo što uživa u pogledu na iste.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Objava Cece

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović u vezi je sa Bogdanom Srejovićem, od kraja prošle godine. Veza je obelodanjena početkom januara ove godine, i par se od tada ne krije. Cecinog novog izabranika podržala su i Cecina deca, Veljko i Anastasija Ražnatović. Takođe je i Bogdanova porodica podržala vezu, a Ceca ih je upoznala kada je sa njim otišla u Kragujevac kako bi bila gost na njihovoj krsnoj slavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading