NAKON TROVANJA: NIKOLINA PIŠEK ponovo završila u BOLNICI!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

09.03.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je proživela pravu dramu kada se sa ćerkom u stanu otvorala ugljen monoksidom. Sada je ponovo završila u bolnici.

Foto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina Pišek

Naime, u stanu hrvatske voditeljke Nikoline Pišek početkom proteklog meseca  pukla cev od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgradu. Tada su se ona i njena ćerka otrovale plinom i zbog toga su dva dana boravile u bolnici.

 -Imam promene u srčanom ritmu i promene na plućima, Una ima promenu u moždanoj aktivnosti glave. Videćemo koliko su trajne. Srećna sam što sam živa - rekla je tada u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Od ovog nemilog događaja voditeljka ide na česte kontrole kako bi se utvrdile posledice svega kroz šta je prošla. Sada se oglasila iz bolnice:

- Opet ja, ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja CO izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom nije bio taj dan - poručila je voditeljka uz objavljenu fotografiju iz bolnice.

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina je prethodnih nedelja otvoreno govorila o svemu kroz šta je prošla, te se dotakla i brojnih zdravstvenih posledica:

-Una je doživela manje trovanje jer je niža od mene, spasilo nas je to što su nam plafoni visoki, imali smo više vremena do trenutka kada nas je neko našao. Ja se sada osećam okej, imam neke smetnje disanja i smetnje u radu srca, to moram naknadno da proverim, da li će ostaviti neke posledice. Una mora da uradi određene preglede mozga, jer su lekari ustanovili da postoje neke nepravilnosti, pa da vide da li je to od stresa ili je to nešto trajno – ispričala je Nikolina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading