NAKON TROVANJA, Nikolina otkrila zabrinjavajuće detalje: Ćerka mora na PREGLED MOZGA, ja imam SRČANE SMETNJE!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.02.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek slede analize.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek oporavlja se posle drame koju je doživela u stanu kada su se ona i njena ćerka otrovale ugljen-monoksidom, kada je usled građevinskih radova u zgradi u kojoj žive pukla cev.

Lepa Hrvatica progovorila je o svemu što je doživela posle kada su otišle na lekarske preglede:

-Una je doživela manje trovanje jer je niža od mene, spasilo nas je to što su nam plafoni visoki, imali smo više vremena do trenutka kada nas je neko našao. Ja se sada osećam okej, imam neke smetnje disanja i smetnje u radu srca, to moram naknadno da proverim, da li će ostaviti neke posledice. Una mora da uradi određene preglede mozga, jer su lekari ustanovili da postoje neke nepravilnosti, pa da vide da li je to od stresa ili je to nešto trajno – ispričala je Nikolina, piše 24sedam.rs, pa objasnila i zbog čega je trovanje ugljen-monoksidom opasno.

 

Ugljen-monoksid se vezuje u krvi umesto kiseonika, tako da vitalni organi stradaju, mozak i srce. Stradaju jer se vezuju za ugljen-monoksid umesto za kiseonik. To je smrt koja je prilično izvesna, jer nastupa poprilično brzo -rekla je voditeljka.

Nikolina još uvek ne može da dođe k sebi od drame koju je prošla i koja je nažalost prošla bez fatalnih posledica po nju i njenu ćerkicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading