SVE SE UROTILO PROTIV NJE: Tanja Savić sada sprečena da ode u Australiju po sinove!

Autor:

Zabava

03.04.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić je otkrila zašto ne može da ode po sinove u Australiju.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tanja Savić ne može da ode po sinove u Australiju...

Australijski sud doneo je odluku da se sinovi Tanje Savić vrate u Srbiju. Tanju je ova vest jako obradovala, ali je ubrzo sreći došao kraj.

Njen muž, sa kojim je trenutno u brakorazvodnom postupku, rešio je sa svojim advokatom da nastavi borbu za decu i uložio je žalbu na sudsku odluku. Kako kaže, to je uradio jer smatra da njegovi sinovi imaju bolje uslove u Australiji, nego u Srbiji.

 

Tanja za ovo nije čula od supruga, pa je ostala šokirana kada je videla u medijima da je on doneo ovakvu odluku.

- Saznala sam iz medija da je Dušan podneo žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, kad ste mi prosledili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena- rekla je Tanja.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Nije znala da je njen suprug uložio žalbu na odluku suda...

Očekivalo se da će pevačica otići po sinove u Australiju, ali je ona obelodanila zašto je to trenutno nemoguće. Naime, Tanja ima problem da ode u Australiju po sinove zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje koji mora da provede tamo, kako kaže ne postoji drugi način da vrati decu, jer ih otac očigledno neće vratiti u Srbiju.

Podsetimo za kraj da iako je sud odlučio da pevačicini sinovi treba da se vrate u Srbiju, ona još uvek nema zvanično starateljstvo nad svojom decom, s obzirom da sudski proces idalje traje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading