SUZANA MANČIĆ PROGOVORILA O POSLEDNJEM SUSRETU SA SANJOM ILIĆEM: Najažićete se od muzičarevih reči samo nekoliko dana pred smrt!

Autor:

Zabava

02.04.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić otkrila je neke detalje o svom životu.

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Suzana je podelila detalje o svom životu...

Suzana Mačić gostovala je u "Pulsu Srbije" i tom prilikom osvrnula se na neke detalje iz svog života, o kojima do sada nije govorila.

Zafir je stvarno jedan umetnik, fantastičnog opusa. Napisao je toliko knjiga, izvodio tolike pesme, gledala sam tri puta "Jadnike", gde je vukao glavnu rolu. Gledala sam to i u Londonu, ja sam iz Madlenijanuma izašla ponosna na naše glumce, Zafir je bio fantastičan. Jako mi je žao, žao mi je Senke koja je izgubila svog životnog saputnika - rekla Suzana povodom smrti Zafira Hadžimanova.

- Toliko je dragih ljudi, poznatih, poštovanih, voljenih je otišlo u poslednjih godinu dana, teško je oprostiti ti se. Sanju sam srele dve nedelje pre nego što je preminuo, pohvalio se: "Gledaj kako sam oslabio, kao momak." Rekla sam da mi mora dati dijetu, i posle toga, vidim na udarnim vestima da je preminuo. To sam prvo podelila sa Biljanom Ristić, obe smo se složile da je napravio karijere mnogima od nas. Da nije bilo "Ogledalca", možda bih bila pravnik, to je usmerilo moj život. Zafir je napisao tekst. Kada sam prvi put nastupala pred Titom te sam pesme pevala. Sanja Ilić je učestvovao u mnogim projektima televizije, pravio songove za komedije, satire koje smo pravili. Bio je divan, uvek nasmejan, uvek kul, bio je pravi beogradski šmeker, zgodan, šarmantan. Posle "Ogledalca", bila sam klinka, htela sam da pevam "disko" - podelila je ona.

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Pevala je za Tita, Miloševića i Tadića...

Osvrnula se ovom prilikom i na početak karijere:

Još u gimnazijskim danima, pa je Bora Đorđević kad je pravio "Suncokrete" zvao mene. Kad je bio subotički festival 1976. je bila prva šansa za moju karijeru, pa je nastalo kasnije "Ogledalce" koje je obeležilo moju muzičku karijeru- rekla je, a zatim je objasnila okolnosti pod kojim je pevala za Tita:

- Pokupili su me iz amfiteatra, kao na filmu, dvojica sa mantilima i šeširima: " Suzana Mančić? Pođite sa nama, pevaćete maršalu. Majka je sve spakovala, sve je u kolima. Idemo na Taru." Pripreme su bile danima, nije se znalo da je Tito bolestan, bio je nervozan, pudlice su bile nervozne. Tu su bile Maja Odžaklijevska, Tamara Pavlović, posle malog koncerta on je odmah otišio, nismo stigli da se fotografišemo. Pevala sam za Tita, Miloševića, i našeg, onog najlepšeg, Tadića.

Mančićka je otkrila da gleda i seriju koja prati dešavanja vezana za poslednje dane slobode Slobodana Miloševića:

Pratim seriju "Porodica". Jako mi se dopada, to je naša bliska istorija. Sa pomešanim osećanjima smo ga hapsili, ispratili, kakva je to agonija bila u njegovoj porodici, meni je to interesantno da vidim, jako je dobro upakovano. Opsednuta sam serijom "Peaky blinders".

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Otkrila je i kako se snalazi sa grčkim jezikom...

S obzirom da je supruga grčkog bizmismena, bilo je logično da se pojavi i pitanje o njenom poznavanju grčkog jezika.

- Snalazim se sa grčkim, trebalo bi snimati kad ja odem u piljarnicu, objašnjavam rukama i nogama, siti se nasmejamo, tamo su raspoloženi kad vide da se ja približavam - završila je Suzana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading