JOVANA JEREMIĆ SE EMOTIVNIM REČIMA OBRATILA POKOJNOM PREDSEDNIKU SLOBODANU MILOŠEVIĆU: Znam da bi bio ponosan na mene!

Autor:

Zabava

11.03.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Vladaš, Slobo, kroz nas mnogo više i mnogo jače nego kad si i sam vedrio i oblačio - napisala je voditeljka

Jovana je uputila emotivnu poruku za Slobodana Miloševića na godišnjicu smrti

Voditeljka Jovana Jeremić Milošević nikada nije krila da veoma poštuje lik i delo preminulog nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića.


Na dan 15. godišnjice njegove smrti, Jovana je odlučila da mu posveti objavu na svom Instagram profilu.

Kako je voditeljka navela, Milošević je zauvek obeležio njen život.

- Slobo, nedostaješ. Sada još više. Meni, lično, previše. Obeležio si moje detinjstvo kod mame i tate. Obeležio si moj život zauvek. Znam da bi bio ponosan na mene. Uvek si me branio kad su hteli da me isteraju iz male sale "Dva brata" gde si sedeo. Ti i dalje živiš kroz nas - poručila je Jovana i nastavila:

- Vladaš, Slobo, kroz nas mnogo više i mnogo jače nego kad si i sam vedrio i oblačio. Tvoj duh ne umire, jer živi u nama. Uvek si ulagao u ljude. Kroz tvoju decu, koja te obožavaju, živećeš i vladaćeš zauvek. Decu, koja će menjati Srbiju u svojim profesijama. Nedostaješ mi - napisala je Jeremićeva.

Na današnji dan, pre 15 godina, u pritvornoj jedinici u Ševeningenu umro je nekadašnji predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević, čekajući kraj suđenja za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti na Kosovu i u Hrvatskoj i za genocid u Bosni i Hercegovini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cica

11.03.2021 16:07

Moram priznati da ovu J.J. nisam podnosila uopste, ali sada nije momenat da objasnjavam zbog cega. Medjutim, posle ovih izjava, nikada necu ni jednu ruznu rec napisati za nju..