DOSTA VIŠE PRIČE O SANJI MARINKOVIĆ, DOVOLJNO SI REKLA: Suzani Mančić prekipelo nakon drame Vesne Dedić sa poznatom voditeljkom!

Autor:

Zabava

20.03.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić odlepila nakon svađe Vesne i Sanje!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Suzana pobesnela zbog svađe poznatih voditeljki!

Na jednom ručku na kom se našla i Suzana Mančić povela se priča o prekidu prijateljstva Vesne Dedić i Sanje Marinković! Tom prilikom Suzana je istakla da ne može da veruje da se njih dve više ne druže, ali kada je već tako, naglasila je da smatra da bi Vesna trebalo da prestane da javno polemiše o Sanji i da je krajnje vreme da se na tu priču stavi tačka.

RepublikaFoto: Printscreen
Sanja i Vesna u okršaju!

– Suzana nijednoj nije držala stranu, ali je rekla da nije lepo da se po medijima čita šta je i kako je bilo. Nedavno je videla i Vesninu izjavu da je njena izdavačka kuća raskinula ugovor sa Sanjom koja je preko iste prodavala svoju knjigu o zdravom životu – objašnjava izvor za SCANDAL! koji se sa Suzanom našao na istom ručku i dodaje:

– Suzi je žao što se njih dve više ne druže, ali kad je već tako rekla je da je bolje da Vesna više ništa ne komentariše jer tako dovodi u pitanje i Sanjin rejting i reputaciju budući da Dedić ipak slovi za novinarku koja je autoritet u našim medijima. Samo je rekla: Dođe mi da pozovem Vesnu i da joj kažem dosta više priče o Sanji, dovoljno si rekla o svemu što te zabolelo – prepričava izvor SCANDALA! i za kraj kaže:

– Ne znam da li će Suzana kontaktirati Vesnu, ali sam videla da joj je samo krivo što je propalao tako veliko prijateljstvo - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sremac

20.03.2021 10:25

Заиста ми није јасна улога Сузане Манчић у овој причи? Шта она представља у сукобу две водитељке?

Odgovori 10 1
Vjera

20.03.2021 18:30

@Sremac - Pa gde bi se inače pojavljivala Suzana.

Goran

20.03.2021 15:10

Emisiju treba ukinuti. Reklamira razvedena 7ene.

Ljiljana Kuzjak

20.03.2021 17:16

Da je to bilo iskreno prijateljstvo, ne bi propalo.