JURILI ME PO HOTELU, VIŠE IM NEĆU PEVATI: Lukas otkrio šta se dešavalo na svadbi u Rimu!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

30.03.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Jana Todorović, Dragan Kojić Keba, Nadica Ademov, Enes Begović, Aleksandra Bursać bili su gosti na jednoj romskoj svadbi u Rimu i, iako su veoma dobro zaradili, Lukas kaže da više nikada neće pevati na takvom veselju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Neće više da peva za bakšiš... Aca Lukas

Specijalni gosti su upravo bili Lukas i Ceca, koji su pevali skoro celo veče, dok su ostali pevači izvodili po nekoliko numera, a nekih od njih čak nijednu, što je dodatno iznerviralo folkera.

Naime, Aca kaže da mu ne pada napamet da se više pojavljuje na takvim mestima jer ne želi da drugim pevačima zarađuje bakšiš.

- Ja, otkako sam postao Aca Lukas, ne radim za bakšiš. Sad sam skoro, pre ovog haosa oko korene, pevao neku romsku svadbu i rekao sam sebi da to više nikada neću da pevam. Tamo je izbio neki nesporazum. Slušaj sad ovo. Ceca i ja smo pogođeni da tu pevamo po sat vremena i bio je sa nama naš orkestar. Kod mene nema vuci me za rukav, trpaj mi pare gde stigneš. Mislim, ako hoćete, to nije problem, samo ja neću da pevam. Ako hoćete mene, treba odmah da znate da ja stojim na bini i pevam svoje pesme i vi to debelo platite zato što hoćete da vam Lukas peva na svadbi i da se posle hvalite i stavljate snimak na Jutjub - kaže Lukas za Srpski telegraf i objašnjava kako su ga Romi jurili po sobama da im vrati bakšiš.

Foto: ST/ D. KADIĆ
Poludeo... Lukas

- Bila je takva situacija da su oni mene ipak svukli s te bine, bili neki mladi momci, ali su dosta para dali. Ja ćutim, oni mi trpaju pare u džep i onda sam ja otišao u hotel. Posle toga nastaje opšta panika među domaćinom i muzičarima, to je, bre, oko 100 ljudi samo oko muzike. Haos ispao gde je Lukas, jurili me, bre, po sobama, misle da sam otišao, a ja se samo malo odmorio. U prvi mah nisam ukapirao u čemu je fora. Slušaj ovo, trebalo je sve te pare koje sam ja zaradio da dam tim muzičarima. Ne ovim što su svirali nego ovim drugima što su tamo sedeli i nekima koji su to organizovali, zato što oni rade na pogodbu. Na toj svadbi smo samo Ceca i ja bili plaćeni, svi stali pevači koji su tamo pevali, Jana, Keba i tako dalje, bilo ih je preko dvadesetoro. Oni nisu bili plaćeni, nego iz tih para koje ja zaradim, od tog bakšiša oni budu plaćeni, to se zove neka pogodba. Onda je ispalo da sam ja radio za sve te ostale pevače. Ja sam im odmah rekao: "To možete da zaboravite." Platio sam svoje muzičare, koji su stajali na bini i svirali. Ono bakšiša što je ostalo kad sam platio moje, vratio sam im i rekao da me više nikada ne zovu. Onda su neki pričali kako je Lukas pobegao sa bakšišem, ma cirkus bio.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Samo njih dvoje su bili plaćeni, ostali radili za bakšiš... Ceca i Aca

Podsećamo da su mediji pisali da je domaćin tog veselja dao oko 200.000 evra samo na angažovanje velikih muzičkih imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading