LJUBAV PREMA ANI NIJE NESTALA: Rasta otvorio dušu i ispričao šta oseća prema Ani

Autor: Republika.rs

Zabava

28.03.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta progovorio je o odnosu sa bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić i mnoge je raznežio emocijama koje je pokazao govoreći o njoj.

Foto: e-stock/KOBRA
Velika je bila ljubav Ane i Raste

Rasta i Ana tajno su se venčali 2016. godine na intimnoj ceremoniji bez velike pompe. Njihova veza mnoge je u početku iznenadila, kao i to što su veoma brzo od kada su uplovili u vezu odlučili i da je ozvaniče.

Međutim, posle godinu i tri meseca braka oni su odlučili da se razvedu. U međuvremenu su dobili ćerku Taru koja je postala centar njihovog sveta.

 

Danas, četiri godine od kraha braka, reper je otkrio šta oseća prema Ani: 

-Upoznali smo se na snimanju njenog albuma, ona je došla i mi smo se osetili, to je profunkcionisalo, bilo je obostrano. Odmah smo bili nerazdvojni, provodili od 00 do 24 zajedno. Živeli smo za isti cilj i to se oseti, ljude ne možeš da lažeš, oni se sažive sa onim što osete. Laganje ili glumatanje kratko traje. Mi smo bili par i kada bi samo ljubav bila u pitanju bilo bi to to. Ja sam to uradio iz ljubavi. Mi ćemo celog života biti zajedno u nekom obliku i ne mogu da nemam emociju prema majci svog deteta i posle svega što smo prošli. Nekada sama emocija i strast nisu dovoljne za funkcionisanje, posebno kada se dete pojavi u priči. Ja nikad to nisam shvatao kad su mi ljudi pričali, a onda sam postao svestan i promenio mi se način razmišljanja o životu. Ljubav se nije izgubila, to je bila prevelika ljubav i strast, a dočekale su nas ozbiljne životne stvari za koje zajedno ne bismo bili spremni. Mi jedno drugo neverovatno osećamo i kada ne pričamo, ali nisu strast i ljubav dovoljne za skladan brak - rekao je Rasta u emisiji "Sceniranje".

Reper je otkrio i čime ga je Ana osvojila:

-Najviše sam voleo kod Ane njeno na prvu loptu, ne vaganje emocijama, šta će da se desi, kod nje sve na prvu i iskreno. To mi se jako svidelo i kada vidite to kod nekog ako ste spremni da budete sa takvom ženom, to je nešto što ceniš. Bio sam u svetu gde svi glumataju, a odnos sa njom je takav kakav je, nema ništa iza kulisa - zaključio je pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading