ODBILA 2.000 EVRA NEDELJNO: Ani Korać dečko zabranio da učestvuje u "Zadruzi"

Autor:

Zabava

24.03.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ana Korać dobila je ponudu da uđe u rijaliti šou "Zadruga", ali joj je novi dečko to zabranio.

RepublikaFoto: eStock
Ima novog dečka i potpuno je luda za njim...

Popularna starleta u vezi je novim dečkom oko mesec dana, a već pristaje na svaku njegovu želju.

Koraćeva je napustila svoj stan u A bloku na Novom Beogradu i preselila se kod njega u naselje Braće Jerković na Voždovcu, ali ovo nije kraj. Starleta je dobila ponudu uđe da u rijaliti šou "Zadruga" i da nedeljno dobija 2000 evra, međutim njenom novom dečku se ova ideja nije dopala. 

-Iako je inače miran tip, histerisao je i vrištao na nju. Plaši se da bi mogla da ga prevari u rijalitiju sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa zato neće ni da čuje za to. Ana je toliko luda za njim da ga sve slepo sluša. Pozvala je produkciju, izvinila se i otkazala učešće. Uopšte nije želela da polemiše sa svojim momkom, već je spustila loptu i rekla mu da će ga poslušati- izneo je neimenovani izvor i dodao:

-On je spreman da joj nadoknadi honorar koji je izgubila, ali i da joj plati kaznu ako Pink to bude tražio. Anin dečko je pun para i njoj stvarno ništa pored njega neće faliti. Stalno je obasipa poklonima, vodi je gde god ona poželi. Sada planiraju i zajedničko putovanje. Svaku želju joj ispunjava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

Bizmismen vodi nekoliko jakih firmi i ne želi da se eksponira u javnosti, zbog čega Ana ne kači slike sa njim na svoj "Instagram" profil. 

-On vodi jake firme i ne želi da se njegovo ime i prezime povezuje sa Zadrugom. Ani to ne smeta, jer joj je bilo naporno kada je njena veza sa Davidom stalno bila u žiži javnosti- rekao je isti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading