MILJANA IZNELA ZASTRAŽUJUĆE TVRDNJE PROTIV MIŠELA:Tukli ste me, a tvoja braća...

Autor: Republika.rs

Zadruga

15.03.2021

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić iznenala je večeras niz optužba na račun Mišela Gvozdenovića i njegove porodice za koju tvrdi da ju je tukla i zlostavljala!

RepublikaFoto: youtube.com
Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović u klinču

Između Miljane i Mišela ponovo su uzavrele strasti, te su maltene bili na ivici incidenta tokom svađe za crnim stolom.

Ponovo je pokrenuta tema Miljaninog i Mišelovog odnosa pre "Zadruge" i tvrdnji pevača da ga je ona proganjala i pravila mu pakao od života.

-Nisi nam davala mira, nisi nam davala mira, imala si ljude koji ti jave, koje si plaćala, daš malo keša i zovu te kad dođem u Čačak - rekao je Mišel.

- Nikada nikog nisam plaćala, znala sam otprilike kad dolaziš. I nisam te maltretirala, prolazila sam pored tvoje kuće, kao što prolaze automobili. Sve ćemo videti na poligrafu - dodala je Miljana.

- U policiji ne postoji da sam ja nju tukao - govorio je pevač.

- Nisam ga prijavljivala, jer sam se plašila da će policija zvati moje roditelje - istakla je Kulićeva.

- Pričaj šta si radila Zokiju fotografu. Pričaj šta si radila meni i ljudima u Čačku, Zokiju fotografu i ostalima - govorio je Mišel.

- Sve ću da pričam, kako me je Hana pesnicom u nos, Dušan šutirao, tvoja braća... Sve ćemo videti na poligrafu, tvoja majka me je tukla i tvoja porodica. Sve ćemo videti na poligrafu, nećeš nigde moći da pevaš - rekla je Miljana.

- Prvi koncert imaću u Nišu, platiću binu da pevam - dodao je pevač.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
SvetlanaP

16.03.2021 06:18

Nisam fan ovog Misela, ali ko vise veruje ludoj Miksi???? Ono sto je potrebno ovoj osobi je lecenje, jer zena ne zna sta je rijaliti a sta stvarni rijaliti. Ono sto velik sef misli da je njena uloga interesantna, reci cu da je sve vezano za nju mucno gledati. Odavno ne gledam zbog nje i dovoljno mi je da procitam naslove u novinama. Ko vise gleda Zadrugu, a jos vaznije pitanje ko glasa za ovaj sabirni centar???

MladenBg

16.03.2021 08:51

Ko bilo sta veruje ovoj budaletini izgubljenoju rijalitijima. Ona je za lecenje a ne da bude u rijalitiju.

Čačani

16.03.2021 11:02

Ko još veruje mUljani i poligrafu, kada je sve što Gvozdenovići iznose tačno??? Kako je ona ''znala'' kad Mišel dolazi kući? Baba Vanga??? Ahaaaaa Ženu treba smestiti u ustanovu na lečenje, odavno, ne znamsamo kako Mitrovići dozvoljavaju da se ovako sa njom igraju, a ona umislila da je bitna

Krsta

16.03.2021 12:01

Ona može i da tvrdi da su joj i jezik isekli, iako vidimo koliko laje.