INTERVJU MEGAN I HARIJA UMALO ZABRANJEN: Otkrivena tajna Kraljevske porodice!

Autor:

Zabava

24.03.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven unapred pripremljen plan članova kraljevske porodice!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Intervju sa Oprom Vinfri... Megan Markl i princ Hari

Javnost je nedavno uzburkala vest da je princ Filip završio u bolnici, a s tim u vezi nije moglo, a da se ne spomene i skorašnji intervju Megan Markl i princa Harija kod Opre koji je, sudeći prema izjavi njene prijateljice Gejl King, trebalo da bude odgođen u slučaju smrti princa.

- Samo da znate, intervju je snimljen pre nego što je princ Filip otišao u bolnicu. Da se nešto, ne daj Bože, desilo, taj razgovor ne bi bio plasiran. Ali, bio je gotov, kao i zakazan pre nego što je vojvoda hospitalizovan- otkrila je.

Kontroverzni intervju snimljen je pre nego što je vojvoda od Edinburga hospitalizovan, a o toj mogućnosti pregovaralo se oko 7. marta, kada je originalno bio i zakazan da se pusti za javnost. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan i Hari...

Podsetimo, intervju članova kraljevske porodice koji je obavljen kod Opre Vinfri, izazvao je niz komentara i kritika, s obzirom da je po prvi put Megan Markl javno govorila o svim problemima sa kojima se susretala u Bakigemskoj palati. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading