(VIDEO) PRINC HARI PRVI PUT PO NAPUŠTANJU KRALJEVSKE PORODICE! Uradio sam ono što bi i svaki normalan čovek! SIGURAN DA JE MEGAN PRAVA!

Autor: Republika

Svet

26.02.2021

10:35 >> 10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari se otvorio Džejmsu Kordenu u njegovom Late Late Show-u. Dvojac se u dabl-dekeru vozio Los Anđelesom, a Hari je između ostalog popularnom voditelju objasnio zašto je napustio kraljevske dužnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/princeharry_official_

Princ Hari kaže da je od kraljevskih dužnosti odstupio jer je britanska štampa bila "toksična" i "uništavala" je njegovo mentalno zdravlje.

- Nisam odšetao - rekao je Hari objasnivši da je osećao da treba da zaštiti svoju porodicu.- Uradio sam ono što bi svaki suprug i otac uradio - morao sam da odvedem porodicu odande - rekao je Hari Kordenu.

- Ali, nikada se nismo udaljili - a što se mene tiče, nikada i nećemo -  dodao je Hari.

Princ je "bocnuo" i tabloide navevši kako mu je draže prikazivanje istorije njegove porodice u seriji The Crown, jer se oni "ne pretvaraju da su vesti" i rekao da bi voleo da ga u seriji glumiDamijan Luis.

Tokom vožnje u kojoj su popili i popodnevni čaj, Hari je između ostalog Kordenu priznao kako je znao da je Megan "ona prava" već na njihovom drugom sastanku, a otkrio je i kako je kraljica njihovom sinčiću Arčiju kupila aparat za vafle za Božić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading