BIĆEMO USKRAĆENI ZA VELIKU RADOST: Lečić se ponovo oglasio, ovoga puta kako bi komentarisao SMRT VELIKOG PRIJATELJA!

Autor:

Zabava

24.03.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić oprostio se od svog kolege na drušvenim mrežama.

RepublikaFoto: printscreen
Branislav Lečić, Vlasta Velisavljević

Kada je vest o smrti čuvenog glumca Vlaste Velisavljevića odjeknula u javnosti, počele su da stižu oproštajne poruke od velikog broja njegovih kolega i prijatelja.

Među njima našao se i Branislav Lečić koji je na svom instagram profilu objavio emotivnu oproštajnu poruku.

RepublikaFoto: Printscreen
Branislav Lečić

- Moj mili, dragi, divni prijatelj i glumac Vlasta Velisavljević je otišao u nebesku aleju velikana! Za sve nas koji smo imali priliku da osetimo njegovu divnu i neposrednu dušu bićemo uskraćeni za veliku radost i duhovitost koju je uvek nosio sa sobom. Niko se nikada sa takvom inteligencijom iz našeg glumišta nije umeo tako duhovito praviti naivan i bezazlen ponekad i gluv, kad mu to zatreba. Neka ti je večna slava dragi i dobri čoveče- napisao je glumac.

Podsetimo da je Lečić ovih dana uzburkao javnost kada su se pojavili navodi da je pre devet godina silovao mlađu koleginicu Danijelu Štajnfeld, a nakon kojeg je glumac izdao hitno saopštenje navodeći da je u pitanju "najgnusnija laž" koja ga diskredituje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading