TRI GODINE JE TRAJALO MOJE RASPADANJE: Marija Kilibarda progovorila o psihičkim problemima!

Autor:

Zabava

24.03.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Marija Kilibarda konačno je progovoirla o teškom periodu kroz koji je prošla, a koji je trajao pune tri godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Kilibarda

Kilibarda je tek sada otkrila da je imala psihičke probleme s kojima se suočavala tako što je odlučila da ne beži od tuge:

- Meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rešim - izjavila je Marija za magazin "Glorija".

- Pobedila sam svoje psihičke probleme - priznala je Marija Kilibarda na početku, ističući da je uspela zahvaljujući psihoterapijama.

RepublikaFoto: Aleksandar Krstović
Pobedila probleme...

- Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene, domaćica i majka - dodala je.

- Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore - kazala je Marija nedavno putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Radmanović

Marija se pre tri godine razvela od bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića, ali nije otkrila da li su njeni problemi bili vezani za razvod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading