PRVA IZJAVA MAJKE DANIJELE ŠTAJNFELD: Sve sam znala i SVE JE TAČNO!

Autor: Tijana Cvejanović

Zabava

24.03.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka glumice Danijele Štajnfeld, Marija, za Republika.rs otkrila je da li je bila obaveštena o napastvovanju koje je počinio Branislav Lečić nad njenom ćerkom, kao i da li ju je podržala u nameri da ga prijavi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Danijelu podržala majka...

Gospođa Štajnfeld javila se iako je bila u putu i otkrila detaljno kako je podnela bol svoje ćerke koja je prošla kroz stravične trenutke:

- Sve sam znala. Kakav bi ja to roditelj bila da ne stanem uz svoje dete. Mi, roditelji volimo svoju decu i uz njih smo ceo naš život. I to je to.. Sve što je moja ćerka rekla u intervjuu je tačno. Hvala vam što ste me pozvali, u putu sam i ne bih dalje da pričam. Uvek ću biti uz Danijelu - navela je Marija.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Glumičina majka otkrila da li je sve znala... Marija Štajnfeld

Podsetimo, Danijela je prijavila slučaj silovanja pre nekoliko meseci i Višem javnom tužilaštvu predala snimak razgovora sa Branislavom Lečićem. Do objavljivanja ovog teksta, Lečić nije priveden na razgovor, a on je izjavio da se tome neće opirati i da priateje na poligrafsko testiranje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Majka

24.03.2021 10:32

Da je moju ćerku silovao, bolje da ne kažem šta bih mu uradila. Tisi sve znala, niste ga prijavili, dozvolila joj da se i dalje kreće u tom krugu ljudi i sad si uz nju?!?!?

Odgovori 13 18
djuro

24.03.2021 11:24

i ti nisi bolja kruška pod krušku pada tvoja škola

Odgovori 1 20
Dragan

24.03.2021 11:44

Jadna ćerka. Jadna majka. Veliki bol.

Odgovori 19 5
Ytongy

24.03.2021 12:56

Sve znala ali ćutala...kakva je to majka

Odgovori 8 22