Savladale je emocije: Voditeljka "Slagalice" se rasplakala u emisiji!

Autor:

Zabava

23.03.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kviz "Slagalica" jedna je od najgledanijih televizijskih emisija u Srbiji i ujedno i kviz sa najdužom tradicijom u istoriji prikazivanja.

RepublikaFoto: Printscreen
Kristina Radenković

Prva epizoda emitovana je 22. novembra 1993. godine u 19 časova, tada pod nazivom "Muzička slagalica".

"Slagalica" se bez prekida prikazuje već 28 godina, a stigla je i o 8.000. emisije, koja će večeras biti prikazana u uobičajenom i već dobro poznatom terminu, od 19 časova, na Prvom programu RTS-a.

Jedna od voditeljki "Slagalice" je Kristina Radenković, koja je deo ovog kviza već devet godina, a koja svoje emocije nije mogla da kontroliše pričajući o "Slagalici" tokom gostovanja na RTS-u.

- Na proleće 2012. godine pridružila sam se čuvenom timu "Slagalice" i od tada sam deo te porodice. TV Slagalica je svojevrstan fenomen. Imamo onoliko konkurencije, a i dalje je "Slagalica" najgledanija emisija u zemlji. Ponosni smo što smo se upisali u istoriju televizije, sigurna sam da će biti bar još 30 godina emitovanja i bar 10.000 emisija, možda ne sa nama i ovom ekipom, ali sa nekom mlađom -  izjavila je voditeljka i tokom ovih reči i zaplakala.

- Mislim da ona umiruje i tera te da misliš i da je zato postala takav fenomen - rekla je Kristina, koja je zajedno sa celom ekipom svakodnevno radila i tokom pandemije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading