(FOTO) KIJA KOCKAR OBRNULA IGRICU: Nakon svega je dobila ponudu koja se ne odbija!

Autor:

Zabava

23.03.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija dobila ponudu koja se ne odbija!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kija Kockar se odlučila na nešto drugo!

Pevačica i pobednica „Zadruge 1” Kija Kockar koja trenutno ne nastupa, dobija ponude iz druge branše u kojoj se već oprobala. Možda će je ovo ohrabriti da menja profesiju, ali sudeći po njenoj objavi prija joj što je ne vide samo kao pevačicu.

Kija imala je prilike da se oproba u jednom domaćem filmu i očigledno joj se to jako dopalo. Naime, kako sada nema nastupa, Kija snima nove pesme, ali se i izgleda priprema za novu ulogu.

Kija je na svom Instagram profilu pokazala da je dobila scenario, ali nije poznato da li je u pitanju film ili serija. Svakako, ovo ju je sigurno i te kako obradovalo, piše Pink.rs.

– Još jedan – napisala Kija na fotografiji koju je objavila na njenom Instagram storiju.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pravda

24.03.2021 13:15

Sta?Snimace pornice.SUPER ja sam od sada njen najveci fan

DD

25.03.2021 13:14

Draga Kija, ne otkrivaj više tvoje sposobnosti jer će hejteri doživjlavati nervne slomove.Nisu svesni da što te više hejtuju da ti otvaraju sve puteve do zvezda.Hteli ne hteli i zajedno sa nama koji te volimo i verujemo ti čine da si najsposobnija za sve čega se dohvatiš što svakim danom potvrđuješ-