Konvar najpovoljniji u Obrenovcu za izgradnju glavne trase novog toplovoda

Autor:

Vesti

23.03.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno komunalno preduzeće Toplovod iz Obrenovca raspisalo je otvorenu javnu nabavku za izgradnju glavne trase novog predizolovanog toplovoda magistrale III od TENT A do naselja Potića voće u Obrenovcu, prečnika od DN100 do DN700 u ukupnoj dužini 4,7km, primarnog voda dela istočne magistrale TP dužine 5,2km i izgradnju toplotne podstanice TB25B, ukupne procenjene vrednosti javne nabavke od 1.300.000.000 dinara.

RepublikaFoto: Printscreen
Foto: Ilustracija

Na današnjem otvaranju ponuda konzorcijum čiji je nosilac Konvar doo Beograd je sa ponudom od 1.109.633.333,85 dinara najpovoljniji ponuđač u odnosu na drugu pristiglu ponudu konzorcijuma čiji je nosilac Pro Tent doo Obrenovac koja je iznosila 1.289.873.467,35 dinara.

Realizaciju ovog velikog projekta u Toplovodu Obrenovac vide kao veoma značajnu investiciju koja će im pored energetske uštede i sigurnosti omogućiti proširenje cevne mreže i priključenje nekoliko okolnih naselja, a samim tim i povećanje broja zadovoljnih korisnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading