JOVANA JEREMIĆ NOVOM IZJAVOM ŠOKIRALA JAVNOST: Nedopustivo je da žena sebi dozvoli da bude debela, otečena, štrokava i raskljokana!

Autor:

Zabava

24.03.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka zgranula naciju novom objavom!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jovana Jeremić objavom razjarila narod!

Voditeljka Jovana Jeremić zna da podigne prašinu, a sada je sve iznenadila i šokirala novom izjavom koju je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Ona je poručila da žene uvek moraju da vode računa o sebi i ne smeju da budu neuredne.

"Žena uvek treba da izgleda kao da je prati 100 pari muških očiju, u svakom momentu. Nedopustivo je biti debela, štrokava, prljava, masna, zapuštena, otečena, raskljokana, rastočena, pod izgovorom da su sve udate žene, porodične žene, majke... takve. Evo, ja sam primer za sve gore navedeno što se funkcija tiče, a trudim se da izgledam svaki dan kao da imam zakazan sastanak sa sudbinom svog života. Užasavam se kad čujem: 'udala sam se, ne moram više da se trudim'. Evo odmah kontra pitanje: 'a šta ćeš kad te ostavi?', Ili evo i ovo: 'što se ne bih udala i 2.put, 3.put...ili nikad', ako je to tvoj izbor.. 'Život je najlepša stvar... kada ga živiš iskreno'", napisala je Jovana.

Status je izazvao stotine komentara na društvenim mrežama. Dok su se neki složili sa njom, pojedini su smatrali da je voditeljka preterala.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Marija

24.03.2021 12:58

Šta li o njenoj izjavi misli Vesna Radusinović?

Odgovori 11 1
Sanja

24.03.2021 13:49

I umišljena kao ti...a još si i neprivlačna.

Odgovori 27 1
GG

24.03.2021 15:03

Ne zive sve zene u raskosi poput tebe.

Odgovori 18 1
Vlada

24.03.2021 15:42

Nedopustivo je i da neke poput tebe neobrazovane,nepismene,neartikulisane,neinteligentne komentarisu druge zene,pa opet eto tebe u ulozi nazovi voditeljke neke tamo nazovi televizije. Zato bolje cuti,ili barem nekoliko puta promisli pre nego bilo sta sledeci put izgovoris pred kamerma ili negde u javnosti.

Odgovori 35 0