ZVANIČNA IZJAVA BRANISLAVA LEČIĆA: Spreman sam za poligraf, neću se NAKLJUKATI SEDATIVIMA!

Autor:

Zabava

23.03.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić naveden je od strane glumice Danijele Štajnfeld kao njen silovatelj koji ju je 7. maja 2012. godine svojim automobilom odvezao u nepoznatom pravcu i napastvovao. Glumica je svoju izjavu sa dokazima predala Višem javnom tužiilaštvu, a glumac je juče dao dve izjave, dok je treću zvaničnu sada obelodanio.

RepublikaFoto: Printscreen/N1
Lečić poriče silovanje... Danijela i Branislav

Lečić je izjavio da će se odazvati na svaki poziv nadležnih i oštro demantovao navode Štajnfeldove:

- Povodom navoda Danijele Štajnfeld, koje su juče preneli gotovo svi mediji, slobodan sam da informišem srpsku javnost o sledećem: Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! - stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/branislavlecic
Neće biti na sedativima... Lečić

- Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima.

- P.S. Bez "nakljukavanja" sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mi pitanja! - navodi se u izjavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading