ČUDESAN PORAZ ATLANTE: Bogdan dvocifren, Hoksi ispustili +22!

Autor:

Sport

23.03.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlante prekinuli su niz od osam uzastopnih pobeda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Hoksi su doživeli poraz od domaćih Los Anđeles Klipersa rezultatom 119:110 nakon što su ispustili prednost od čak 22 poena razlike.

Upravo tom razlikom vodili su Hoksi u završnici treće četvrtine, ali ni to im nije bilo dovoljno da upišu 9. pobedu u nizu.

Trener Tajron Lu je tad ubacio rezerviste i očekivao je da će njegov tim lako privesti meč kraju. Ipak, dogodilo se potpuno suprotno.  Man, Paterson i Kenard su ekspresno smanjili zaostatak, a potom režirali potpuni preokret.

Potom je na scenu stupio Kavaj Lenard i Klipersi su upisali 28. pobedu u sezoni. Atlanta je ostala na 22. trijumfa, uz 21 poraza.

Srpski bek Bogdan Bogdanović na parketu je proveo 21 i po minut i ubacio je 12 poena uz tri skoka i dve asistencije.

Najefikasniji igrač susreta bio je Trej Jang sa 28 poena, osam asistencija i pet uhvaćenih lopti, a Kolins je imao 23 poena i sedam skokova.

U pobedničkom sastavu Kavaj Lenard je ubacio 25 poena i imao sedam skokova, Man je dodao 21 poen i 10 skokoa, Kenard 20, a Moris 19.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading