LEČIĆ TRAŽI POLIGRAF! Nakon optužbi Danijele Štajnfeld da je silovao, ovo je glumčev plan!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.03.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu otkrila da je njen silovatelj, o kome je letos pričala zapravo Branislav Lečić. Glumac se danas oglasio u svoju odbranu, a kako se saznaje tražio je i odlazak na poligraf.

RepublikaFoto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC
Lečić hoće na poligraf

Glumac Branislav Lečić (65) je pre nekoliko nedelja saznao da će ga koleginica Danijela Štajnfeld (37) javno ili u Tužilaštvu optužiti za silovanje i o tome se poverio najbližim saradnicima. Tom prilikom im je rekao da će tražiti da bude ispitan na poligrafu, saznaje nezvanično "Blic".

Lečić je navodno pred bliskim ljudima rekao da se saznao šta ga očekuje, ali da je, prema njegovim tvrdnjama, u pitnju ucena:

-Okupio nas nekoiko i rekao da će ga jedna glumica optužiti za silovanje, ali da je to nameštaljka, da je po sredi njena ucena i da ona želi da joj on plati - otkriva jedan od sagovornika “Blica”.

Inače, Lečić se oglasio danas saopštenjem povodom optužbi mlade glumice:

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - naveo je u saopštenju Lečić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading