Saša Popović UCENIO TAKMIČARE ZVEZDA GRANDA: Zapretio kandidatima da će im vrata biti ZATVORENA zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

22.03.2021

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović ucenio takmičare Zvezda Granda

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Saša Popović ucenio takmičare Zvezda Granda

Prašina koja je podigla zbog Vanje Knežević, koja je pre dve nedelje diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja " Zvezde Granda " i to na insistiranje članice žirija, još uvek se nije slegla. Strah, netrpeljistvost i razočaranje i dalje vladaju među takmičarima, a većina učesnika iz grupe mentora Marije Šerifović, u kojoj je bila i Banjalučanka, imali su nameru da napuste šou. Učesnici su kako Kurir saznaje, među sobom diglu bunu, a njihovu nameru da napuste takmičenje je evrovizijska pobednica prenela Saši Popoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević

 

Puč nije dugo trajao jer su kandidati brzo dobili odgovor da Vanjin slučaj nije njihova stvar i da je situacija sa Kneževićevom rešena, pa im je poručeno da oni treba da gledaju sebe i svoje karijere. Napomenuto im je i da ukoliko odustanu od učešća i svi kolektivno napuste grupu svoj mentora, nikad više neće moći da se prijave na takmičenje "Zvezde Granda", Marija je pokušala na sve načine da zadrži svoje pulene i smiri situaciju i u tome je uspela. Takmičari, iako ljuti zbog cele situacije, nakon razgovora s pevačicom odlučili su da ipak nastave da se bore. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša i Marija Šerifović

Tim povodom domaći mediji pozvali su dojučerašnju učesnicu Vanja koja smatra da strasti treba da se smire za dobrobit svih.

Nisam se čula sa kolegama iz takmičenja, ali mislim da nije pametno da odustanu, već da odustanu u takmičenju. Ipak je to dve godinje takmičenja i ja im ne bih savetovala da napuste zbog njihovog truda  i svega što su postigli do sada. Ne treba da se dodatno prave problemi, treba da se smiri sutuacija. Cenim svoje kolege, možda su bili razočarani, ali znam koliko su uložili u sve to truda i energije, volje, nade i želje i ne bih volela da zbog mene prekinu svoj san. Zahvaljujem im na podršci svakako i želim svima mnogo sreće u daljem takričenju - rekla je Vanja za Kurir.

Takođe, domaći mediji kontaktirali su i PR službu "Grand produkcije" gde su im odgovorili da je njihova kuća izdala saopštenje i da će, ukoliko procene da je neophodno, ponovo to učiniti, a do tad se neće oglašavati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragandodic

23.03.2021 07:07

Jelena Karleuša zlo neviđeno, zamišlja se kao diva a ustvari je prostakuša neviđena, sramota što dozvoljavaju da javno vređa učesnike (decu), treba je neko tužiti za uvredu, sram je bilo, dno dna je, a i Saša sve dok je drži u žiriju isti ko ona... Podrška za sve takmičare i trebaju da joj se javno suprostave i izvređaju, ko je ona ???