Nada Topčagić otkrila Karleušinu TAJNU: Divna me je molila da Jelena peva sa mnom na vašarima!

Autor:

Zabava

22.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić otkrila da ju je Divna molila da Jelena peva sa njom na vašarima.

RepublikaFoto: printscreen/ST/V.LUKIĆ
Nada Topčagić otkrila da ju je Divna molila da Jelena peva sa njom na vašarima

Folk pevačica Nada Topčagić otkrila je Jelena Kareluša prve korake na estradi napravila pored nje, i to pevajući na vašarima.

- Ja sam prema njoj slaba. Ona je prve muzičke korake imala sa mnom na vašaru i Rakovici, kod manastira. Pokojna Divna je zvala Zlatka. Govorila je da ne zna šta će da radi sa ćerkom, neće u školu, samo hoće da peva. I mi Divni kažemo da dovede Jelenu kad ja budem pevala. To je bilo 1994. ili 1995. I dolazi Divna sa Jelenom, a ona pustila kosu do ispod guze, obukla duboke crvene čizme, izgledala kao milion dolara. Divni sam rekla da je zvezda rođena i da joj ne treba škola. Divna nas je posle pitala ko bi mogao da joj radi ploču, Zlatko je predložio Zorana Bašanovića - ispričala je Nada za Svet.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nada Topčagić

Folkerka koja nedavno postala prava senzacija nakon što se Zlatan Ibrahimović na Sanremu pojavio uz taktove njenog velikog hita "Jutro je" i dalje je u euforiji zbog popularnosti koja ju je iznendala pogodila.

- Ibrahimović me bacio u orbitu. Ljudi mi javljaju da italijani masovno stavljaju da im telefon zvoni sa mojom pesmom - rekla je pevačica i priznala da su mnoge kolege zbog toga ljubomorne.

- Čujem neki kažu da se slučano desilo. Pa što tvoja pesma nije slučajno na Sanremu, nego moja?! Zvali su me Era, Patalo, Beki. Na instagramu su mi neki pevači lajkovali objavu. Valjda danas taj lajk zamenjuje komunikaciju. Dragani Mirković svaka čast okačila je i kod sebe na internetu, pisala i čestitala.

Foto: e-stock

Sanja Ilić je radio na mom hitu "Jutro je"

Pevačica je otkrila da je usred euforije sa Sanremom izgubila dragog prijatelja i saradnika.

- U celoj euforiji moj saradnik čuje se sa Sanjom, koji kaže da je u bolnici na Bežaniji i da mene i Zlatka puno pozdravlja. Nisam znala da je bolestan. Tuga živa. Duša me boli. On je svirao na toj ploči na kojoj je i pesma "Jutro je".

 

 

Foto: ST/D. KADIĆ

Marinka lajkujem, on ne odgovara

Pevačica je progovorila i o svađi sa Marinkom Rokvićem kada ju je optužio da je tražila pare za pesmu na rođenju unuka.

- Jaoj, pre godinu i nešto bila je "Šarenica" i ta istim stolom on, njegova žena, Lepa Lukić i ja. Sve vreme sam razmišljala da li da mu se javim i šta da kažem iako sam bila prozvana i uvređena, ali takav sam čovek. Kad je posle bio bolestan Nikolu sam pitala kako je. Nekad mu lajkujem i ostavim komentar, ali on mi ne odgovori.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

22.03.2021 07:16

To da nema škole se vidi!