Odmah zatvor i UDRI PO DŽEPU! Kolege besne na Darka Lazića nakon KORONA ŽURKE!

Autor:

Zabava

17.03.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege besna na Lazića nakon korona žurke

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Kolege besna na Lazića nakon korona žurke

Darko Lazić pre dve večeri ponovo je pevao na jednom beogradskom splavu, a ovo nije bio prvi put da pevač ne poštuje epidemiološke mere, zbog čega su pojedine njegove kolege besne.

- Darko kao da to radi u inat. Ne j*** živu silu! Ima nekoliko pevača koji se tako ku**e, jer su nadobudni. Takve samo treba udariti po džepu i strpati u zatvor. Odmah Padinska skela! Mesec dana, pa izvoli, gospodine, širi se tamo. Sve da je reč o mom detetu ili unučetu, isto bih razmišljala - rekla je za "Informer" Nada.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

Sa njom se složila i Zorica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Marković

- Najradije bih rekla: "Ako nećete da poštujete mere - pocrkajte!" Nažalost, među umrlima bi bilo i onih koji su se čuvali. Kazne su nam premale za ovakva ponašanja pojedinaca. Treba ih udariti po džepu, osuditi ih uslovno na godinu dana, pa ako ponovo prekrše mere, strpati ih u zatvor! Mada neke ni to ne bi opametilo. Zato treba da nas zatvore na mesec, dva, tri. Niko neće crći od gladi. Jer šta je preče - ekonomija ili ljudski životi? - rekla je Zorica Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading