NADA O ZLATANOVOM POZIVU: Ne znam šta bi mi rekao, spustila bih mu slušalicu!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.03.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za folkerku Nadu Topčagić je Zlatan Ibrahimović poziv koji se ne odbija. Međutim, do njega još uvek nije došlo.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

Nakon što je pesma "Jutro je" pevačice Nade Topčagić odjeknula na Sanremu,  dok je fudbaler Zlatan ibrahimović izlazio na scenu, ova tema postala je goruća u svim regionalnim medijima.

Prema pisanju pojedinih, Nada je dobila poziv od Zlatana da mu dođe u goste, međutim, do folkerke ovaj poziv još nije došao.

 

- Ne verujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad sa Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno - kaže pevačica

 

Nada smatra da je gest proslavljenog ffudbalera, najveća nagrada u njenoj karijeri.

- Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio celu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio - rekla je ona i dodala  da ne zna kako bi reagovala kada bi je Zlatan zaista pozvao.

- Ja bih se odazvala. Ne znam, samo kada bi rekao: "Nado, ovde Zlatan Ibrahimović", zanemela bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Mesi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Ali ovo je on, toliko je omiljen, toliko ga svi vole da to nije normalno. Za mene je on najbolji fudbaler - istakla je ona za Grand.Online portal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading