Rešila ga za sva vremena: Zaratili Baka Prase i Nada Topčagić - NE, NIJE ŠALA!

Autor:

Zabava

24.02.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani okršaj folkerke i najpopularnijeg jutjubera!

RepublikaFoto: Printscreen
Baka Prase i Nada Topčagić

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre dva dana je ponovo imao "susret" sa policijom, kada su mu oduzeta dva luksuzna automobila marke "lambordžini urus" i "porše kajen" koji su bili u carinskom prekršaju.

Nakon ovoga se i Baka Prase oglasio rečima: "Ljudi, na*e*ao sam po ko zna koji put... Vidimo se za koju nedelju", a vest je odjeknula u domaćim medijima, pa je istu prokomentarisala i Nada Topčagić u svom stilu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Baka Prase

"Ma kakvi, protiv Bake Praseta?! Pa Baka divlje Prase će vas oglodati sve, zato pazite s kim imate posla, alo", napisala je pevačica.

Uz komentar je stavila i nekoliko emotikona koji se smeju. 

Kako je tada objasnio Mladen Mijatović, Interventna jedinica policije zatekla je automobil "lamborghini urus", nemačke registracije, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji (Bogdan Ilić), protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Vozilo je privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja, a pre toga je Bogdanu privremeno oduzet i automobil "porše kajen", koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading