POSLE KIŠE DOLAZI SUNCE: Konačno lepe vesti u porodici Šaulić, Ilda se prva oglasila!

Autor:

Zabava

21.03.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Šaulić saznala je da će biti bogatija za još jednog člana porodice!

RepublikaFoto: Republika
Ilda sa bratom i suprugom

Fudbaler Luka Adžić (23), unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića, kroz nekoliko meseci postaće otac.

Lepe vesti objavila je pevačica Ilda Šaulić, Lukina tetka, a mladi fudbaler i njegova izabranica Aleksandra čekaju devojčicu.

- Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka - poručila je presrećna Ilda na Instagramu.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Adžić

- Na današnji dan je sve počelo, želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te - napisao je Luka svojoj izabranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Luka Adžić je sin Sanele Šaulić, starije Šabanove ćerke, i nekadašnjeg fudbalera Ivana Adžića. Brojne poznate ličnosti čestitale su Luki na društvenim mrežama, među kojima su Nikola Rokvić, Milica Todorović, Vanja Mijatović i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading