PREPALE SE KARLEUŠE? Takmičarke šoua "Zvezde Granda" blistale na sceni kao svetske dive!

Autor:

Zabava

21.03.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon drame između Jelene Karleuše i Vanje Knežević, vreme je da šou ide dalje, a takmičarke Zvezde Granda su pokazale i zadale domaći zadatak i velikim zvezdama kako bi trebalo da izgleda jedna diva na sceni.

Foto: Printscreen
Marija i Zorja

Kada se Marija Gruevska pojavila na sceni Zvezda Granda u poslednjoj emitovanoj emisiji, mnogima je dah stao.

Naime, talentovana Makedonka je na sebi nosila "zlatnu" haljinu velikih dimenzija, ali i veoma pompezan fascinator koji podražava oblik oreola iz katoličke ikonografije.

Podsetimo, nešto ovako mogli smo već ranije da vidimo na svetskoj sceni, te je sličan stajling ponela je američka r'n'b pevačica Bijonse na dodeli Gremija 2017. godine.

RepublikaFoto: Printscreen
Marija Gruevska

Sa druge strane, takmičarka Zorja Pajić je sinoć još jednom pobrala sve simpatije žirija muzičkog talent šou-programa Zvezde Granda.

Talentovanoj pevačici je punu podršku pružao suprug, a interesantno je to da je njegov brat, takođe, poznat domaćoj javnosti.

RepublikaFoto: Printscreen
Zorja Pajić

Reč je o glumcu Milanu "Jelenu" Pajiću, koji je publici poznat iz ostvarenja: Parada, Nepobedivo srce, Vojna akademija, Sinđelići, Urgentni centar...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading