VODITELJKA "BRAKA NA NEVIĐENO" IMALA JE SMEHOTRESNO VENČANJE: Milica izgovorila DA još luđe nego u njenoj emisiji!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.03.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" Milica Kon već godinama je u srećnom braku sa muzičarem Markom Konom, o njihovom venčanju pričalo se mesecima.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Milica Kon

Milica i Marko Kon venčali su se 2012. godine nakon dve godine veze. Kako su oboje avanturističkog duha, nisu želeli klasično venčanje, već su osmislili odličan provod.

A gde je bolje mesto za zabavu nego čuveni Las Vegas. Oni su izgovorili "da" u kapeli "Grejslend", gde su ih venčali imitatori Elvisa Preslija i njegove supruge Prisile.

RepublikaFoto: instagram.com/milica.kon
Milica i Marko Kon

Milica je svojevremeno i pričala o svom posebnom danu objašnjavajuši da su se odlično proveli i ona i Marko i da će im ovaj dan zauvek ostati u sećanju:

-Bilo je predivno, romantično, avanturistički, neuobičajeno i “blesavo”, na nama svojstven način. Divno smo se proveli na našem venčanju — izjavili su tada Milica i Marko za magazin "Hello".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading