EVA UZVRATILA KIJI I REDITELJU: Ona je nepismena, a on me mazao go*nima kao da sam nula!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.03.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između glumice Eve Ras i rijaliti pobednice Kije Kockar, sa kojom je zajedno radila na studentskom filmu "Groznica subotnje večeri" se ne stišava.

RepublikaFoto: youtube,com
Kija Kockar i Eva Ras

Nakon što je reditelj filma Goran Nikolić objavio da je Eva ta koja je tražila izmene na scenariu i komplikovala snimanje, sada se oglasila i ona i iznela svoju stranu priče.

Eva kao i uvek, bez dlake na jeziku, poručila šta misli o Kiji Kockar, ali i reditelju filma:

-Nemam ništa protiv nje, ja sam 62 godine glumica, igrla sam sa natuščicima, to su divne ljudi. Studentski film nije niža vrsta, iza njih stoji FDU, ja sam gostovala na televiziji kao modni kritičar i dobijam sliku Kije Kockar, rekla sam da sam igrala na filmu sa njom, pa sam igrala i na drugom gde sam saznala da je na prethodnom snimanju nastao haos gde je došla Kija da igra sebe i menjala je scenario. Smatrala sam da je to važno da se zna, da nepismena osoba za filmsku kulturu i da menja scenario. Istina je uvek žešća, kad je ta emisija izašla, na to se odazvao reditelj koji me je namazao g*vnima, kao da sam nula na ovom svetu. To se uvek desi kad ispričate istinu, kad dignete kamen ispod su neke bube - govorila je glumica. 

Foto: e-stock
Kija Kockar

Rasova se osvrnula na Nikolićeve izjave  o tome da je Eva tražila promene u scenariu:

- Nisam znala da me reditelj ne ceni i da sam ja nula. On je izjavio da Kija nije menjala scenario nego da sam ja skot koji je menjala. Ja sam to snimanje napustila, ja nisam toliko neodgovorna, i bez toga se film mogao završiti. Ja sam starica, za mene nije bilo prevoza sa snimanja, statista me je vozio kući. Reditelj je opčinjen malim vrednostima koje mogu zasijati za 15 minuta. Ja sam radosna jer je to 136. studentski film za 62 godine karijere, nikad se nije desilo da me reditelj u proizvodnji ispljuje i obezvredi, a da se FDU nije oglasio. Svi znamo da sam ja zvezda tog filma - rekla je Eva u " Pulsu Srbije".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Joksa

19.03.2021 16:34

Ne može baba sa osnovnom školom da kaže visoko-obrazovanoj osobi da je nepismena.

Odgovori 10 0
Deka

19.03.2021 17:56

Baba se mnogo buni. Kao da je ona JK.

Odgovori 10 0
mina

19.03.2021 18:50

znamo mi dobro ko je EVA RAS hahahaha

Odgovori 10 0
Marko

21.03.2021 13:58

@mina - Ostarila pa zaboravila, kad je bila mlada šta je sve radila.