STIGLA POTVRDA IZ KLUBA: Neoprezna izjava SVE RAZOTKRILA - srpski golman dogovorio TRANSFER KARIJERE!

Autor:

Sport

19.03.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman se nalazi pred transferom karijere, a konačno je stigla i potvrda.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Dmitrović i Predrag Rajković

Prema španskim medijima prelazak Marka Dmitrovića u Sevilju na leto gotova stvar, ali ta informacija nigde nije bila potvrđena, bar do sada...

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Eibarom do kraja sezone, kada će otići kao slobodan igrač, ipak, jedna neoprezna izjava je sve potvrdila!

Rezervni čuvar mreže Sevilje Čeh Tomaš Vaclik rekao je da ne zna gde će braniti sledeće sezone, jer je dobio pouzdanu informaciju da je klub već potpisao saradnju sa Dmitrovićem. A njemu ionako ugovor ističe u junu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomaš Vaclik

- Niko mi još ništa nije zvanično rekao kakvi su planovi što se mene tiče. Ali, agent koji me je doveo u Sevilju pre tri godine mi je rekao da je golman Eibara (Dmitrovića) već sve dogovorio oko dolaska. To me ne dotiče u smislu da će uticati na moje partije do kraja sezone, ali videćemo na leto šta će se dogoditi- rekao je Vaclik.

Čeh je ove sezone branio na sedam utakmica za Sevilju na svim frontovima, dok je Bono "broj jedan" crveno-belih iz Andaluzije, bar dok Dmitrović ne dođe...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading