VENDI KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE: Vukelićeva otkrila da joj je mezimica dete za primer, a tek koliko je lepa!

Autor:

Zabava

17.03.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi pevala je pod šatorima na vašarima i redovan je učesnik rijalitija, zbog čega bi neki pomislili da ne može da bude majka za primer. Ali bi tu mnogi pogrešili jer Vendi ima ćerku kojom se ponosi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Vesna Vukelić Vendi

Mlada Nikoleta, Vesnina ćerka, kako tvrdi njena mama, dete je za primer i odličan je đak.

Nikoleta Banjac sada je već devojka i radi kao teniski sudija, a uporedo studira Ekonomiju na državnom fakultetu, na šta je pevačica veoma ponosna. Vendi je otkrila da Nikoleta nikada nije izrazila želju da bude deo domaćeg šou-biznisa, kao i da na njen posao gleda sa podozrenjem.

RepublikaFoto: instagram.com/nikoletabanjac
Nikoleta Banjac

- Nikada nije htela da bude ispred kamera. Ona je vrlo ozbiljan tip, do te mere da je preozbiljna. Ja sam njen sadržaj pratila od malih nogu, od rođenja, i za sve to vreme nikad nisam došla na ideju da je poguram da se bavi estradom, niti je ona to pitala - ispričala je Vukelićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/nikoletabanjac
Ćerka za ponos... Nikoleta

- Ona je čovek koji se bavi naukom, odličan je đak, među najboljima, ako ne i najbolja. Nju je uvek ispunjavao rad na sebi, buđenje i širenje sopstvenih potencijala. Ovo čime se ja bavim je za nju hobi, razbribriga, nešto što nije konkretno produktivno, nešto čime neko može da se bavi samo određeno vreme jer ozbiljni ljudi ne mogu da se bave neozbiljnim stvarima - dodala je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading