(FOTO GALERIJA 18+) OBLINE O KOJIMA SVI MAŠTAJU: STANIJA više od DECENIJE zarađuje na se*si guzi i grudima!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.03.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević danas proslavlja 36. rođendan, a u žižu javnosti dospela je nakon učešća u rijalitiju "Survivor" i od tada intrigira javnost svojim privatnim životom i provokativnim izdanjima.

Foto: e-stock/KOBRA

Stanija Dobrojević

Stanija je od prvog dana privukla pažnju svojim atraktivnim oblinama,  koje se ne libi da pokaže. Upravo više od milion pratilaca koje ima na društvenim mrežama pokazuju da i te kako uživaju u ovim prizorima.

Dobrojevićeva ističe da ponosno nosi "titulu" starlete, te je često isticala da je ona najpoznatija starleta u Srbiji, pa i šire. 

STARLETA MAGNET ZA MUŠKARCE

Privatni život ove atraktivne učesnice rijalitija najviše je intrigirao tokom njenog učešča u  četvrtoj sezoni "Farme" kada je uplovila u  vezu sa Filipom Panajotovićem. Njihovu ljubavnu priču pratio je milionski auditorijum, ali po završetku rijalitija imali su buran raskid. 

Staniju su mediji povezivali sa brojnim muškarcima iz javnog života, međutim, ona je većinu toga demantovala. 

U DRUŠTVU HJUA HEFNERA

Veliku pažnju privuklo je  njeno proglašenje  za najlepšu Plejboj golf devojku što joj je omogućilo da ode u Plejboj vilu kod Hju Hefnera gde se slikala sa njim i ostalim zečicama. O ovom iskustvu je rado pričala

 

STANIJA I KRISTIJAN PRAVILI ŠOU U "fARMI"

Starleta se okušala ponovo kao rijaliti igrač u šestoj sezoni "Farme", gde je imala blisku vezu sa Kristijanom Golubovićem. Iako su svi mislili da su njih dvoje u vezi, oni su , kako su rekli, samo pravili šou.

BURNE ESTRADNE SVAĐE

Stanija je poznata i po oštrom jeziku, te je nisu eskivirale ni burne svađe sa ljudima sa estrade, pre svega pevačicom Zoricom Marković, ali nedavno i Kristijanom Golubovićem koji je je čak i javno pretio da će je ubiti. Ipak, oni su uspeli koliko, toliko da izglade ove odnose i da spuste loptu.

RepublikaFoto: Youtube/printskrin/Paparaco lov
Stanija i Marko

NA KORAK DO BRAKA SA MARKOM

Stanija danas uživa u srećnoj vezi sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem sa kojim je već neko vreme, te ne bi iznenadilo da se odluče na to da vezu podignu na viši nivo u krunišu je brakom. 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading