NORVEŽANI NA CENI U PREMIJER LIGI: Čelsi grize za Halandom, a Liverpul za reprezentativnim kolegom!

Autor:

Sport

17.03.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roman Abramovič istakao je da će mu primarna misija ovog leta biti otimanje Erlinga Holanda iz kandži Mančester junajteda, ali nije sjajni napadač jedini Norvežanin na ceni u Premijer ligi, već šampion planira da zamenu zvezdu Holandovim kolegom iz reprezentacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop pronašao je savršenu zamenu za sjajnog veznjaka

Kako prenosi "Dejli Star", Jirgen Klop pronašao je savršenu zamenu za Džinija Vajnalduma.

Nije morao previše daleko da traži, pošto ga je pronašao svega 100 kilometara od Liverpula, u Šefild junajtedu. 

Najprijatnije iznenađenje prošlogodišnjeg izdanja Premijer lige ove sezone ubedljivo je najgori tim u ligi, pa će igrači tima koji je pre nekoliko dana otpustio Krisa Vajldera ovog leta biti dostupni, i to po spustenim cenama.

Jedan od najperspektivnijih sigurno je Sander Berge, momak koji stilom i stasom podseća na našeg Nemanju Matića, a koga Klop vidi kao idealnu zamenu za Holanđanina, koga sve češće dovode u vezu sa PSŽ-om i Barselonom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sander Berge u duelu sa Salahom

Momak koji je sa Holandom za Norvešku nastupao već 24 puta, iako mu je tek 23 godine, procenjen je na 18.000.000 evra, pa bi "redsi" mogli zaista sjajno da prođu ukoliko izraste u igrača svetske klase.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading