(FOTO) PREOKRET DECENIJE: Luna i Kija uhvaćene zajedno u Dubaiju, JAVNOST U ŠOKU!

Autor:

Zabava

15.03.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Kija zajedno u Dubaiju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Kija uhv aćene zajedno!

Samo pre mesec i po dana pisalo se o tajnom pomirenju Kije i Lune, kada su preko zajedničkog prijatelja zakopale ratne sekire. Njih dve su sada prvi put srele oči u oči, i to u Dubaiju gde su otišle na odmor, piše STAR. Slučajno se namestilo da obe otputuju u isto vreme, a susret se dogodio na plaži Džumira. Kako otkriva naš izvor, bilo je baš napeto kada su se videle.

– Kija skoro svakog dana uživa na poznatoj plaži Džumira, odakle je često objavljivala slike. Čula je da su i Marko i Luna u Dubaiju, ali se time nije opterećivala. Međutim, Luna i Marko smešteni su baš u hotelu koji se nalazi na toj plaži i jedno jutro su rano otišli na kupanje kako bi izbegli popodnevno sunce i gužvu zbog Lunine trudnoće. Negde oko jedan sat, oni su se spakovali i krenuli u hotel kako bi odmorili a kada su kretali sa plaže naleteli su na Kiju koja se sunčala sa drugaricama. U prvi mah obe su se pravile da se ne vide, ali je bilo nemoguće da se izbegnu jer su morali da prođu tik pored Kije – otkriva njihov zajednički drug za STAR i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

– Bilo je malo neprijatno jer nisu očekivali susret, ali šta je tu je. Luna i Marko su joj mahnuli, a Kija im je uzvratila pozdrav. Počeli su da se smeju, i Luna je dobacila kako je svet mali, da bi joj Kija kroz osmeh uzvratila da se slaže. Zatim im je Kija poručila da uživaju dok su oni prolazili pored nje. Luna mi je poslala poruku šta se desilo i smatram da joj je drago što je došlo do susreta jer je sada potvrdila da Kija ipak nema ništa protiv nje i da kada se sretnu, mogu uljudno da se jave jedna drugoj – završava izvor STARA.

Inače, Marko je ovim putovanjem iznenadio trudnu Lunu, pa je tamo proslavila 26. rođendan i to je bio njegov poklon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Džama

15.03.2021 14:06

I odmah vam javili?

Odgovori 13 0
Kaja

15.03.2021 23:25

Ma sreli se, how yes no, ma kako da ne khkhkh, Kija i Luna nemaju zajedničkog prijatelja.

Olivera

15.03.2021 23:46

Mislim da u ovoj priči ima istine koliko i u pisanju na dnu teksta da je Luna proslavila 26. rodjendan...a ona proslavila 25.