VESNA NE PRAŠTA SANJI: Voditeljka prekinula saradnju sa bivšom prijateljicom, pa joj priredila novi šok!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.03.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pucanja prijateljstva između voditeljki Sanje Marinković i Vesne Dedić, prestala je i njihova poslovna saradnja.

RepublikaFoto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Sanja i Vesna iz perioda prijateljstva

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković nisu mogle da pređu preko problema zbog kojih je puklo njihovo prijateljstvo, te su obustavile i svaki vid poslovne saradnje.

Kako se šuška, njihova škola novinarstva zatvorena je već neko vreme i više neće raditi. Tim povodom Sanja je spomenula da je  zbog epidemije sve stopirano, a Vesna pak ne krije da je s bivšom prijateljicom prekinula svaki vid poslovne saradnje, piše Svet.

- Tačno je da moja izdavačka kuća više ne prodaje Sanjinu knjigu. Raskinula sam ugovor sa njom. Škola za medije takođe neće nastaviti sa radom, a ja ne planiram da otvaram ništa slično tome. Nijedna vrsta saradnje sa njom više ne dolazi u obzir - rekla je Vesna za pomenuti portal.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Podsetimo, pre nekoliko meseci kao bomba odjeknula je vest da su voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule dugogodišnje prijateljstvo.

Sudeći prema njihovim izjavama, razlozi za krah dugogodišnjeg prijateljstva je veoma dubok s obzirom na to da ni u jednom trenutku nisu mogle da pronađu rešenje i pređu preko svih problema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedeljko

13.03.2021 13:51

Sanja Marinković vodi kampanju protiv braka. Brak je svetinja i osnov ljudskog društva. Njenu emisiju treba zabraniti zakonom.

bozidar

13.03.2021 16:38

Kampanja rasturanja brakova obuhvatila i njen brak pa se razvela.