OZBILJNO JE UGROZLA MOJ POSAO: Vesna Dedić ne želi više da čuje za Sanju Marinković, puklo prijateljstvo dugo 25 godina!

Autor:

Zabava

13.01.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković nakon više od dve decenije, koliko su bile najbolje prijateljice, odlučile su da stave tačku na njihovo prijateljstvo.

RepublikaFoto: Printscreen
Sanja Marinković i Vesna Dedić

Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja Marinković u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu Vesnu Dedić.

- Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da "spasu" prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu - ističe izvor "Blica".

RepublikaFoto: Promo foto
Sanja Marinković

Pripadnici medija kontaktirali su Dedićevu, koja im je potvrdila da više nije u dobrim odnosim sa Sanjom, ali i dodala da joj je bivša koleginica napravila velike probleme,

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - potvrdila Vesna, a potom se oglasila Sanja sa svojom verzijom:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vesna Dedić

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - rekla je Sanja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

13.01.2021 13:15

Sanja Marinković je skrenula sa pravog puta jer se družila sa raspuštenicama i propagirala razvode umesto braka. To se i njoj osvetilo pa se i ona razvela. Od tada gubi orijentaciju kao i svaka raspuštenica.