NAVUKLA SE U 35. GODINI: Sanja Marinković priznala da je ZAVISNIK!

Autor:

Zabava

16.02.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postaju poročni ljudi samo u ranoj mladosti, već je to moguće da se dogodi i kasnije, a to je upravo potvrdila Sanja Marinković, voditeljka i autorka emisije "Magazin In".

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Obožava kafu... Sanja Marinković

Sanja, koja je poznata po tome da vodi izuzetno zdrav život, pravilno se hrani i redovno vežba, sada je šokirala javnost otkrićem da ima jedan porok i da je postala zavisna u 35. godini.

- Kafoholičari kao što sam ja (postala inače tek u svojoj trideset i petoj godini, kada sam verovali ili ne, prvi put probala kafu) ovako počinju dan...sa osmehom. I još ako je jutro začinjeno kraljevskim tretmanima, onda se osećate ovako - između ostalog napisala je Sanja koja se ipak nije fotografisala sa šoljicom kafe u rukama, već sa knjigom. 

Marinkovićeva, inače proteklih dana boravila je u Dubaiju, odakle se svakodnevno oglašavala i otkrivala koliko je opčinjena ovim gradom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dobrica Stojanović

16.02.2021 19:29

Sirota??!!! Volela bi i ona da bude kako treba. Ali!!!!???

Đoka

18.02.2021 22:02

Raspuštenica se raspustila.

Šubi

19.02.2021 07:11

Raspuštena je.