PRIKUPLJENO 25.000 EVRA ZA LUNINU I MARKOVU BEBU: Do porođaja će biti još više PARA!

Autor: Republika

Zabava

11.03.2021

13:26

Spekulacije da Luna Đogani i Marko Miljković žive od donacija svojih fanova iz dijaspore, sada su potvrđene od strane jedne njihove anonimne obožavateljke.

prntscreen
Njihova beba već ima 25.000 evra... Luna i Marko

Nepoznata gospođa, otkrila je da sprema poklone za bebu Lune i Marka, koja će se uskoro roditi i kojoj će roditelji dati ime Mia.

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali do porođaja će biti i više - otkriva jedna gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti.

instagram.com/printscreen
Trenutno uživaju u Dubaiju...

Samo ona je za Luninu bebu namenila čak 2.500 evra!

- Svako daje koliko ima. Neko 100 evra, neko 500... Ja sam poklonila 2.500 evra, jer želim da joj se odužim što mi je ulepšala život prethodnih godina otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svet da mogu da kupe sve što im bude potrebno - priča ona za "Informer".

youtube.com
Pokloni im samo stižu...

Ona tvrdi i da su Luni i Marku jednom prilikom platili putovanje u Pariz, ali i da redovno šalju garderobu na njihovu adresu.

Inače, Luna je nedavno snimila da je dobila brdo stvari za bebu, a time se pohvalila na Instagramu i zahvalila se.

Komentari (6)

Loading
Slaviša

11.03.2021 15:43

Sada se prosi na Internetu. Manje se prosi na ulici.