NA VRHU BURŽ KALIFE: Marko priredio Luni rođendan iz snova!

Autor:

Zabava

08.03.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković već nekoliko dana borave u Dubajiu, a trudna Luna je danas proslavila 25. rođendan. Marko je za nju spremio iznenađenje, pa ju je odveo na vrh Burž Kalife kako bi uživali u ručku i pogledu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Marko i Luna slave njen 25. rođendan

Naime, Đoganijeva se sve vreme oglašavala na svom Instagram profilu, gde nije krila sreću i oduševljenje. Ona je pokazala verenika Marka kako uživa u obroku, a onda nazdravila povodom svog rođendana.

Đoganijeva ne krije sreću što je rođendan proslavila baš na ovoj destinaciji, pa se emotivnim rečima obratila vereniku Marku Miljkoviću.

Foto: instagram.com/printscreen

"Predivan 25. rođendan, moram da se zahvalim mom mužu Marku za sve što je organizovao, ceo put, ovo veče i svaki dan. Kada pomislim da ne možeš bolje, ti me iznenadiš. Meni svakodnevno dokazuješ koliko sam srećna, ne samo danas, i jedva čekam novi život sa tobom koji nam dolazi. Volim te", napisala je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

09.03.2021 14:02

Oj Lunjaro na vrh sela moga.

Odgovori 13 0
Čeda

09.03.2021 14:12

Popni se na moj, popni se na moj . . . .

Odgovori 12 0