DVE GODINE OD SMRTI DIVNE KARLEUŠE! Jelena slomljena: Zatvorim oči i tu si

Autor:

Zabava

03.03.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je skoro svakog dana od smrti majke Divne Karleuše odlazila na njen grob i objavljivala njenu fotografiju, pa je bilo jasno da je pevačica tugovala bez prestanka.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Tuga ne prestaje... Jelena na grobu svoje majke Divne

Jelena je i danas objavila fotografiju svoje majke, ali joj se ovoga puta obratila posebnim rečim s obzirom na to da je upravo na ovaj dan pre dve godine Divna preminula od posedica kancera:

- Samo zatvorim oči i tu si... čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini... 25.01.1958.-03.03.2019 Divna (Slika je nastala u bolnici VMA, fotografisala sam je prelepu i nasmejanu dok idemo da primi hemioterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvek nasmejana i da niko ne vidi koliko joj je teško... da ne vidim ja... Ko je poznavao Divnu zna da se rečima takva žena ne može opisati... a ovu sliku stavljam samo da bi ljudi videli koliko je lepa... moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir... Svaki moj uspeh bio je zbog nje, da bude ponosna... i svaki će biti za nju) - napisala je Jelena uz fotogrfiju svoje majke.

 

 Podsećanja radi, Divna je umrla u svom domu, posle duge i teške bolesti. Ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom na ovaj dan pre dve godine, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

 

Divna Karleuša je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka "Radio Beograd".

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Bile su veoma bliske... Jelena i DIvna

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading